KONYA / KARATAY - Fetihkent İmam Hatip Ortaokulu

Beytullah COŞAN - Okul Müdürü

1968 yılında Konya/Akşehir’de doğdu. Kundullu Köyü İlkokulu’nu 1980 yılında bitirdi. Aynı yıl kayıt olduğu Akşehir İmam Hatip Lisesi’nden 1987 yılında mezun oldu. 1992 yılında ise Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi. Aynı yıl Afyonkarahisar/Emirdağ İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Batman İmam Hatip Lisesi ve Yunak İmam Hatip Lisesi’nde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak çalıştı. 2002 yılında Yunak İmam Hatip Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2004-2006 yılları arasında Yunak İmam Hatip Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak çalıştı. 2006 yılında Karatay Karkent İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2006 yılından itibaren 3 yıl süreyle Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu’nda Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2009 yılında Kurucu Müdür olarak görevlendirildiği Fetihkent İlköğretim Okulu’na 03/02/2010 tarihinde müdür olarak atandı. Halen Fetihkent İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.